Det drar i ihop sig till final i MAS Rallycup den 10 september avgörs East Sweden Rally . Efter finalen kommer även prisutdelningen för cupen att ske i samband med ESRs prisutdelning.

Det är öppet i det flesta klasserna om vem som tar hem segern. Vi har ett prisbord på ett värd av ca 100000kr i olika checkar som kommer delas ut.

Bland annat från Swedool, Tractive, samt från MAS-arrangörerna . Så ta chansen att vara med och slåss om detta fina prisbord, många som har chansen till en framskjuten placeringen.

Hela tabellen finns på www.masrally.se/resultat

Rally Live finns på plats och följer tävlingen. Samt här kommer lite mer info från arrangören:

Nu börjar det dra ihop sig inför året East Sweden Rally, som i år även är finaltävling i MAS Rallycup. Tävlingen har ett kompakt upplägg med en totallängd på 139km varav hela 47km är specialsträckor. Det finns möjlighet till frivillig rekognosering under lördagsmorgonen och sedan går första start klockan 12:00.

– Det kommer bli en riktigt bra tävling med bra och fina vägar, som verkligen är utslagsgivande. Vi har haft möjlighet att göra ett nytt samarbete i år så att tävlingens HQ, besiktning, serviceplats, start och mål är förlagt till Torp Gård Konferens & Event, där man även kan boka sitt boende, säger tävlingsledare Magnus Karlberg

Så här långt finns det en del spännande förare att nämna i startlistan, bland annat kommer Patrik Sandell med sin Skoda Fabia R5 och William Binbach med sin Hyundai I20 i den fyrhjulsdrivna klassen.

– Vi hoppas på att det ska bli ett bra tillskott i anmälningslistan efter helgen, för vem vill inte vara med och slåss om de främsta platserna i denna tävling, fortsätter Magnus Karlberg.

För mer information och anmälan, se www.resultatservice.com

Kan vara en bild av bil, utomhus och text där det står ”MAS RALLYCUP 2022 5/2 Gällö Skog Rallyt 19/2 Vinterpokalen 29-30/4 Rally Gotland 20/8 Snapphanerallyt 10/9 East Sweden Rally2 MAS RALLYCUP #FkkCancer Standard 1.Dennis Persson 33P 2.Magnus Mellquist 32P 2.Stefan Karlström 32P HCAROLI -KART CENTER R2 1.Madicken Swärdh 70P 2.Ulf Wiström 50P 3.Christer Nystrand 47P swedol 4wd 1.Kalle Gustafsson 74P 2.Stig Andervang 66P 3.William Binbach 55P TRACTIVE motorsport transmissions Trimmat 2WD 1.Linus Månsson 81P 2 Christoffer Jacobsson 32P 3. Mattias Hallberg 31P YOKOHAMA Motorsports PPE Ungdomsrally 1.Linus Erixon 34P 2.Gabriel Banger 32P 3.William Bengtsson 25P CLEARWRAPAB.SE”