MAS Rallycup 2023 ser ut att bli en spännande serie. Vintern bjuder på 2st tävlingar.

14 januari besöker vi Reaxcerrallyt i Östersund. Där det blir en tävling med 3st sträckor som går 2 gånger.

Reken kommer vara kvar för dem som vill, och i Östersund kommer det bara vara rek på lördag förmiddag, för att starta tävlingen vid 12. Så en perfekt warm-up inför Rally-SM och fina möjligheter att träna på noter och körning.

Vi fortsätter den 18 februari till Sandviken där vi i år fick se en riktigt kanontävling med perfekta vinterförhållanden. Som vanligt bjuder Sandviken alltid på ett bra arrangemang.

Vi har letat efter en vårtävling, men inte funnit någon. Vi vill inte heller bidra med att några datum krockar, så vi får vänta till augusti med att köra nästa MAS-tävling. Snapphanerallyt tillsammans med Rally-SM den 18-19 augusti i Hässleholm. Vi vet att Hässleholm alltid bjuder på fina vägar och ett bra upplägg på sina tävlingar.

Nästa tävling i serien blir East Sweden Rally den 2 september. Där hoppas vi verkligen att fler förare kommer sluta upp än det var i år. En kanontävling med riktigt fina sträckor, och ett bra upplägg.

Sedan bär det ut till Gotland den 14/10 där JR Motorsportpokalen kommer bli 2023 års final i MAS Rallycup. Nyheten där är att tävlingen kommer att ha allt på lördagen, med allt från anmälan, rek och tävling. Det kommer bli en stor avslutningsfest där vi kör prisutdelning för hela serien samt för tävlingen. Vi hoppas det ska locka många deltagare.

Vi kommer erbjuda rek på alla tävlingar.

Regler för cupen kommer komma ut inom en snar framtid.

Kalender MAS Rallycup 2023:

14/1: Reaxerrallyt, Östersund

18/2: Vinterpokalen, Sandviken

18-19/8: EC Snapphanerallyt, Hässleholm

2/9: East Sweden Rally, Linköping

14/10: JR Motorsportpokalen, Gotland