Snart dags för Silverratten. Kul att se att anmälningarna rullar in och vilket startfält det ser ut att bli i alla klasser. Här kommer en liten beskrivning av hur sträckorna.

SS 1: En återkommande klassiker och fin öppnings-sträcka för det tävlande. Rytmisk byväg med en tuff del på mitten utav sträckan!

SS 2: Helt ny sträcka! Innehåller allt en riktigt fräck rallysträcka skall innehålla. Eller som vi uttrycker det på organisationssidan- ”6,6 kilometer ren kärlek”.

SS 3: Sista sträckan innan service. En av det kortare sträckorna i tävlingen. Snabb inledning, men här byter vägen karaktär efter någon kilometer för att sedan åter bli snabb mot slutet!

SS 4: Klassisk sträcka i ny tappning! Sträckan börjar lite krokigt för att sedan komma ut på ett snabbt asfalts-parti. Från asfalten viker vi sedan in på en krokig och smal väg med en massa sprätt. Sedan är det rena ”E4an” fram till mål, med andra ord bred och snabb avslutning!

SS 5: En gammal sträcka som är tillbaka efter många år! Rytmiskt och fin byväg med ett antal tempoväxlingar. Sträckan avslutas sedan med en krokig del där träden har en tendens att upplevas väldigt nära vägen!